LO Pétillante is een gezellig ontmoetingscentrum!
KalenderLO Pétillante... een woordje uitleg.Hoe je ons kan contacteren...Waar je moet afslaan en zo...

ROUTE

LO Pétillante is zeer makkelijk te bereiken, maar voor mensen met een ouder kaartmateriaal op hun GPS is dit nuttige info:
Sommige oudere GPS systemen en sommige zoekmethoden op Google Maps situeren de zaal ong. op huisnr 56. Het nieuwe huisnummer is sinds enkele jaren 98, maar is uw GPS (nog) niet op de hoogte van het laatste huisnummernieuws, dan kan u proberen op nr. 56 te zoeken. Nog beter is het om volgende coördinaten in te geven, of de routebeschrijving onder het plannetje even door te lezen.coördinaten: lat=51.185279&lon=4.582453


LO Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
Broechem

LO Pétillante ligt op ongeveer 10 kilometer van de Antwerpse Binnensingel en is gelegen langs de N116 (Herentalsebaan / Antwerpsesteenweg). Dat is de verbindingsweg tussen de R11 (in de volksmond gekend als de Militaire Baan) en de N14 (Lier-Zoersel). Hoewel LO Pétillante zeer makkelijk te bereiken is, hebben we vernomen van enkele mensen dat ze de exacte plaats bij een eerste bezoek niet altijd van de eerste keer vinden. Dat is echter verleden tijd dankzij de onderstaande info.


MET DE BUS:

Er stoppen een aantal buslijnen dicht bij LO Pétillante. De halte die u opgeeft als bestemming is: BROECHEM - ACHTERLO.

ROUTEPLANNER DE LIJN

Buslijnen die aan LO Pétillante stoppen:
Richting Antwerpen -> Broechem, ...,
Richting ..., Broechem -> Antwerpen.MET DE FIETS:

Mooi weer? LO Pétillante ligt op 500m van fietsknooppunten 64 en 85...

Kaartje Fietsknooppunten
FIETSROUTEPLANNER VLAANDEREN FIETSLAND


MET DE AUTO:

LO Pétillante bevindt zich tussen AVEVE en gemeenschapscentrum Den Boomgaard, maar dan aan de overzijde van de weg, en meer bepaald op de kleine kasseiweg die van de grote baan afsplitst en die er 100m weer terug op uitkomt. LO Pétillante ligt tegenover bushalte Achterlo.

WEGBESCHRIJVING:


VANUIT ANTWERPEN CENTRUM & DEURNE ZUID:
Rij naar de Singel, volg deze tot aan de zijstraat 'Stenen Brug / Herentalsebaan'. Neem deze afslag en volg de Boterlaarbaan / Herentalsebaan (deze komen terug samen). Volg deze baan tot aan LO Pétillante. (U steekt de R11 over ter hoogte van Crollet NV, rijdt door Wommelgem, vervolgens door Ranst centrum en na nog enkele bochten kijkt u uit naar de AVEVE-winkel op uw linkerzijde). PARKEREN

VAN OP DE ANTWERPSE RING:
In Antwerpen-Oost slaat u af richting Eindhoven / Hasselt / Luik (E314). Neem de afrit 'WOMMELGEM' en sorteer voor om rechts af te slaan. Volg de R11 tot aan het kruispunt met de Herentalsebaan (Ter hoogte van Crollet NV) en sla daar linksaf. Volg deze weg tot aan LO Pétillante. (U rijdt door Wommelgem, vervolgens door Ranst centrum en na nog enkele bochten kijkt u uit naar de AVEVE-winkel op uw linkerzijde). PARKEREN

VANUIT WILRIJK / MORTSEL /...
Volg de R11 tot aan het kruispunt met de Herentalsebaan (Ter hoogte van Crollet NV) en sla daar rechtsaf. Volg deze weg tot aan LO Pétillante. (U rijdt door Wommelgem, vervolgens door Ranst centrum en na nog enkele bochten kijkt u uit naar de AVEVE-winkel op uw linkerzijde). PARKEREN

VANUIT WIJNEGEM / DEURNE NOORD:
Rij richting de oprit van de E314 aan het 'Ronde Punt' van Wommelgem. Sorteer voor richting Wommelgem. Volg de R11 tot aan het kruispunt met de Herentalsebaan (Ter hoogte van Crollet NV) en sla daar linksaf. Volg deze weg tot aan LO Pétillante. (U rijdt door Wommelgem, vervolgens door Ranst centrum en na nog enkele bochten kijkt u uit naar de AVEVE-winkel op uw linkerzijde). PARKEREN

VANUIT SCHILDE / SINT-ANTONIUS / OELEGEM:
Volg de bewegwijzering richting OELEGEM tot aan de Oelegemsteenweg. Wanneer u Oelegem-centrum binnenrijdt, slaat u af richting E314 / ZANDHOVEN / RANST / BROECHEM. U volgt deze baan zoveel mogelijk rechtdoor, de nieuwe brug over, voorbij het ronde punt, tot u na enkele kilometers Broechem-centrum nadert. U mag er niet verder en volgt de afslag naar rechts. U rijdt voorbij een supermarkt en door een zone 30 tot aan het kruispunt met de N116. Daar slaat u rechtsaf. Bijna onmiddellijk komt u een kruispunt tegen, maar daar houdt u rechtdoor aan. Hou de flitspaal in het oog aan de linkerzijde van de weg (Er staat er ook eentje aan de rechterzijde. Die is niet van belang voor de wegbeschrijving, maar hou daar vooral uw snelheid in de gaten). Een tiental meter voorbij de flitspaal is een kasseiweg waarlangs LO Pétillante zich bevindt. Parkeren kan iets verderop in de zijstraat (Bistweg) op uw rechterzijde. (parkeren).

VANUIT ZANDHOVEN / MASSENHOVEN:
Rij naar het op- en afrittencomplex van de E313 - Massenhoven. Volg de N14 richting Lier. Aan de knik in de baan ter hoogte van Restaurant-Brasserie Oliver slaat u rechtsaf naar de N116 (Massenhovensesteenweg) richting Broechem / Ranst / Antwerpen. Volg de baan tot aan LO Pétillante. (Voorbij Broechem-centrum houdt u de flitspaal in het oog aan de linkerzijde van de weg (Er staat er ook eentje aan de rechterzijde. Die is niet van belang voor de wegbeschrijving, maar hou daar vooral uw snelheid in de gaten). Een tiental meter voorbij de flitspaal is een kasseiweg waarlangs LO Pétillante zich bevindt. Parkeren kan iets verderop in de zijstraat (Bistweg) op uw rechterzijde. (parkeren).

VANUIT HASSELT (en alle plaatsen langs de E313):
Volg de E313 richting Antwerpen. Neem afrit MASSENHOVEN. Aan het einde van de afrit draait u de N14 op richting Lier. Aan de knik in de baan ter hoogte van Restaurant-Brasserie Oliver slaat u rechtsaf naar de N116 (Massenhovensesteenweg) richting Broechem / Ranst / Antwerpen. Volg de baan tot aan LO Pétillante. (Voorbij Broechem-centrum houdt u de flitspaal in het oog aan de linkerzijde van de weg (Er staat er ook eentje aan de rechterzijdeDie is niet van belang voor de wegbeschrijving, maar hou daar vooral uw snelheid in de gaten). Een tiental meter voorbij de flitspaal is een kasseiweg waarlangs LO Pétillante zich bevindt. Parkeren kan iets verderop in de zijstraat (Bistweg) op uw rechterzijde. (parkeren).

VANUIT LIER:
Volg de N14 richting Zandhoven / Turnhout. Aan de knik in de baan ter hoogte van Restaurant-Brasserie Oliver slaat u linksaf naar de N116 (Massenhovensesteenweg) richting Broechem / Ranst / Antwerpen. Volg de baan tot aan LO Pétillante. (Voorbij Broechem-centrum houdt u de flitspaal in het oog aan de linkerzijde van de weg (Er staat er ook eentje aan de rechterzijde. Die is niet van belang voor de wegbeschrijving, maar hou daar vooral uw snelheid in de gaten). Een tiental meter voorbij de flitspaal is een kasseiweg waarlangs LO Pétillante zich bevindt. Parkeren kan iets verderop in de zijstraat (Bistweg) op uw rechterzijde. (parkeren).

VANUIT MALLE / ZOERSEL / ...
U kan kiezen. Ofwel via de Autosnelweg E314 (oprit Zoersel) of binnendoor. Ook daar kan u kiezen of u het traject van de N12 ('Oude' baan Antwerpen-Turnhout) volgt of dat van de N14 (Zoersel - Lier). Volg respectievelijk de instructies vanuit Schilde dan wel die vanuit Zandhoven. Wie voor de Autosnelweg kiest: Neem afrit Oelegem. Aan het einde van de oprit slaat u rechtsaf (Zandhovensesteenweg). Volg deze baan tot u Oelegem nadert. Aan het ronde punt volgt u richting N116 / Broechem / Ranst tot u na enkele kilometers Broechem-centrum nadert. U mag er niet verder en volgt de afslag naar rechts. U rijdt voorbij een supermarkt en door een zone 30 tot aan het kruispunt met de N116. Daar slaat u rechtsaf. Bijna onmiddellijk komt u een kruispunt tegen, maar daar houdt u rechtdoor aan. Hou de flitspaal in het oog aan de linkerzijde van de weg (Er staat er ook eentje aan de rechterzijde. Die is niet van belang voor de wegbeschrijving, maar hou daar vooral uw snelheid in de gaten). Een tiental meter voorbij de flitspaal is een kasseiweg waarlangs LO Pétillante zich bevindt. Parkeren kan iets verderop in de zijstraat (Bistweg) op uw rechterzijde. (parkeren).

VAN OP DE E34 TURNHOUT -> ANTWERPEN:
Neem afrit Oelegem. Aan het einde van de oprit slaat u rechtsaf (Zandhovensesteenweg). Volg deze baan tot u Oelegem nadert. Aan het ronde punt volgt u richting N116 / Broechem / Ranst tot u na enkele kilometers Broechem-centrum nadert. U mag er niet verder rechtdoor en slaat rechtsaf. U rijdt voorbij een supermarkt en door een zone 30 tot aan het kruispunt met de N116. Daar slaat u rechtsaf. Bijna onmiddellijk komt u een kruispunt tegen, maar daar houdt u rechtdoor aan. Hou de flitspaal in het oog aan de linkerzijde van de weg (Er staat er ook eentje aan de rechterzijde. Die is niet van belang voor de wegbeschrijving, maar hou daar vooral uw snelheid in de gaten). Een tiental meter voorbij de flitspaal is een kasseiweg waarlangs LO Pétillante zich bevindt. Parkeren kan iets verderop in de zijstraat (Bistweg) op uw rechterzijde. (parkeren).

VAN OP DE E34 ANTWERPEN -> TURNHOUT:
Neem afrit Oelegem. Aan het einde van de oprit slaat u linksaf (Zandhovensesteenweg). Daarna volgt u de verdere instructies VAN OP DE E34 TURNHOUT -> ANTWERPEN.


PARKEREN:

Denk aan onze buren, dus liefst op de Bistweg parkeren. Dat is de zijstraat ter hoogte van de AVEVE-winkel. Voor een goede verstandhouding: De mensen van het AVEVE-centrum vinden LO Pétillante een tof initiatief, en we zouden dat graag zo houden. Mogen we u dan ook vragen om tijdens hun openingsuren geen gebruik te maken van hun parking indien u voor de evenementen in LO Pétillante komt?


SITUATIESCHETS:

Uit Noordwestelijke richting (Vanuit Antwerpen / Wommelgem / Ranst):
Foto vanuit Wommelgem
© BASISBEELD: GOOGLE MAPS 2009

Uit Zuidoostelijke richting (Vanuit Lier / Massenhoven / E313 / Oelegem / ...):
Foto vanuit Lier, Massenhoven, E313,...
© BASISBEELD: GOOGLE MAPS 2009