LO Pétillante is een gezellig ontmoetingscentrum!
KalenderLO Pétillante... een woordje uitleg.Hoe je ons kan contacteren...Waar je moet afslaan en zo...

Onze nieuwsbrief!

We hebben zelf een hekel aan nieuwbrieven die elke dag onze mailbox vullen met boodschappen waar we nooit om gevraagd hebben en die ons vaak niet eens aanbelangen. Daarom houden we het aantal nieuwsbrieven dat we zelf sturen onder controle. Soms kunnen ze écht wel van pas komen:

• Het gebeurde reeds dat mensen pas na een concert te weten komen wat ze op ons podium gemist hebben... en dan is het te laat natuurlijk.
• Of heb je een flyer meegenomen tijdens uw vorige bezoek aan LO Pétillante, maar wil je op de hoogte blijven in geval er iets wijzigt?
• Je kent onze website, maar vergeet op tijd te kijken voor nieuwe- of extra voorstellingen?

Schrijf u dan met een gerust hart in. Uw naam en e-mail-adres wordt uitsluitend gebruikt in het kader van de nieuwsbrieven van- en door LO Pétillante.

PS: Vergeet niet uw inchrijving te bevestigen via de bevestigingslink die u in uw e-mail ontvangt, anders mislukt de inschrijving.Onze Nieuwsbrief

Schrijf u in!
Problemen?
Wil het formulier vandaag niet doen wat u ervan verwacht, stuur ons dan gewoon een mailtje via deze link.

Uitschrijven?
Mocht er ooit een moment komen dat u onze nieuwsbrief niet langer kan gebruiken (typische redenen: Mijn mailbox is gehackt en ik wil die criminelen geen plezier doen met jullie nieuwsbrief, of nog: een gedwongen verhuis naar Siberië of erger), dan vindt u onderaan elke nieuwsbrief de mogelijkheid om eenvoudig uit te schrijven.