Elke
maand verrast de chéf de deelnemers met een culinaire creatie. Hij
gebruikt hiervoor zo vaak mogelijk seizoensgebonden producten. Zelfs
als u een grote schoenmaat hebt, wordt onze ecologische voetafdruk daar
beter van.
Soms wordt het menu op voorhand vrijgegeven, andere keren
laat de chef zich inspireren door de kakelverse producten die hem
aanstaren wanneer hij inkopen doet. 's Ochtends op de vroegmarkt, 's
avonds op uw bord...
Het doel is niet de maaltijd op zich, maar wel het gezellig samenzijn
rond de tafel. Het bijpraten met bekende mensen, het ontdekken van
overeenkomsten en boeiende verschillen met 'nieuwe bekenden', het delen
van visies en het verbroederen met gelijkgestemden. Een gezellige
babbel, een luisterend oor, een verfrissend verhaal... Het kan allemaal
in een open, respectvolle en gemoedelijke sfeer terwijl de chéf in de
keuken alles uit de kast haalt om uw tongpapillen te verwennen.
Het zou niet de eerste keer zijn dat TAFELVRIENDEN ook gewone vrienden
worden...
|